Avcininyeri.com
10 Eylül 2010, 17:43:04 *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular:
İmzanıza resim eklerken eklediğiniz resmin boyutu 320x240 tan büyük olursa düzgün görünmeyecektir...Lütfen dikkat edelim...

Portal   Forum   Yardım Son Konular Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2   
  Yazdır  
Gönderen Konu: EN SON DÜZENLENMİŞ HALİYLE SU ÜRÜNLERİ SİRKÜLERİ  (Okunma Sayısı 519 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Suat KOYUN

DENTEX
Moderatör
------Üye Bilgileri Avcı Üye

Üye ID: 628

Kayıt tarihi 19 Mart 2009, 21:37:25

Durumum:

« : 20 Mart 2009, 03:19:58 »

2/2 NUMARALI AMATÖR (SPORTİF) AMAÇLI SU ÜRÜNLERİ
                  AVCILIĞINI DÜZENLEYEN TEBLİĞ
                        (TEBLİĞ NO: 2008/49)

BU LİNKTEN DOSYAYI İNDİREBİLİRSİNİZ
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
http://rapidshare.com/files/211264546/sirkuler_duzeltmeler_eklenmistir.pdf.html

Suat KOYUN'in Imzasi
1982 istanbul
A Rh +
0555 556 80 17

Sürdürülebilir Bir Balık Avcılığı İçin,

Suyun Olduğu Her Yerde,,,,,,,
Avcininyeri.com
« : 20 Mart 2009, 03:19:58 »

Ethem Kaya

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 20 Mart 2009, 09:20:53 »

Teşekkürler Suat bey paylaşımınız için teşekkürler...
Fatih HACIABBASOĞLU

Yönetici

Üye ID: 13

Kayıt tarihi 18 Eylül 2008, 08:32:03

Durumum:

« Yanıtla #2 : 20 Mart 2009, 09:34:20 »

paylaşımınız için teşekkürler...
Fatih HACIABBASOĞLU'in Imzasi
Fatih HACIABBASOĞLU<br />1978 Manavgat / ANTALYA<br /><br />Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
h.ibrahim uysal

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #3 : 20 Mart 2009, 10:26:02 »

Teşekkürler...
h.ibrahim uysal

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #4 : 20 Mart 2009, 10:53:37 »

Zannedersem budur:

MADDE 1 – 21/8/2008 tarihli ve 26974 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan, 2/2 Numaralı Amatör (Sportif) Amaçlı Su Ürünleri Avcılığını Düzenleyen Tebliğ’in, “Tanımlar” başlıklı 3 üncü maddesinin, üçüncü fıkrasının (c) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“(c) Yemlik balık: Amatör avcılıkta yemlik balık olarak kullanılmak üzere yakalanarak bu amaçla kullanılabilecek balıkları”

MADDE 2 – Aynı Tebliğ’in, Denizlerde avlanabilecek türler başlıklı 13 üncü maddesinde yer alan Çizelge-7’den Lagos ve Orfoz satırları çıkarılmış, çizelgeye aşağıdaki satır eklenmiştir.

Lagos, Orfoz, Hani Epinephelus sp. 30 3 adet

MADDE 3 – Aynı Tebliğ’in, “İçsularda amatör avcılık” başlıklı 15 inci maddesinin, ikinci ve beşinci fıkraları aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“(2) Küspeli olta, parakete, sualtı tüfeği, zıpkın, pinter ve sepet gibi tuzakların kullanılması yasaktır. Boyutları belirlenerek ilan edilmiş olan yemlik uzatma ağı dışında her türlü ağın (tırıvırı, germe, uzatma, sürütme, çevirme, serpme vb.) avlakta bulundurulması ve kullanımı yasaktır.”

“(5) Akarsularda her türlü doğal yem kullanılarak alabalık avcılığı yasaktır. Sadece yapay yem kullanılarak avcılık yapılabilir. Göllerde yapılacak alabalık avcılığında ise kan kurdu, kemik kurdu, leş kurdu, sinek larvaları, canlı ya da cansız içsu ve deniz balıkları hariç, her türlü yapay, doğal ve mamul doğal yem kullanılabilir.”

MADDE 4 – Aynı Tebliğ’in, “Denizlerde amatör avcılık” başlıklı 17 nci maddesinin beşinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“(5) Avlanması tamamen yasak olan türler dışındaki su ürünlerinin avcılığında her türlü doğal yem, mamul doğal yem ve yapay yemlerin denizlerde yapılan amatör avcılıkta kullanılması serbesttir.”

MADDE 5 – Bu Tebliğ yayımı tarihinde yürürlüğe girer.

MADDE 6 – Bu Tebliğ hükümlerini Tarım ve Köyişleri Bakanı yürütür.
Hasan ASLAN

*

Üye ID: 481

Kayıt tarihi 04 Şubat 2009, 16:32:47

Durumum:

« Yanıtla #5 : 20 Mart 2009, 11:27:33 »

paylaşım için teşekkürler
Hasan ASLAN'in Imzasi
hasan aslan balıkesır/sındırgı 1982 05339248031
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor
Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[/URL]
[/img]

poıntercı olmak bır ayrıcalıktır....
M.Veysel UYSAL

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #6 : 20 Mart 2009, 13:12:09 »

Teşekkürler.. Sırıtan
Ahmet DİNLER

Yönetici

Üye ID: 7

Kayıt tarihi 17 Eylül 2008, 20:52:45

Durumum:

« Yanıtla #7 : 20 Mart 2009, 15:29:08 »

Suat bey, çok teşekkürler.
Ahmet DİNLER'in Imzasi
Ahmet DİNLER  Bergama 1979
0532 633 15 36 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

Uploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
ImageShack.us
Fatih DEMİRCAN

*

Üye ID: 123

Kayıt tarihi 30 Eylül 2008, 12:09:36

Durumum:

« Yanıtla #8 : 20 Mart 2009, 15:53:36 »

benim için çok faydalı oldu emeği geçenlere çok mersi Masum
Fatih DEMİRCAN'in Imzasi
Fatih DEMİRCAN
0Rh+ 0533 255 54 64/balıkesir
Ethem Kaya

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #9 : 20 Mart 2009, 15:54:46 »

“(5) Akarsularda her türlü doğal yem kullanılarak alabalık avcılığı yasaktır. Sadece yapay yem kullanılarak avcılık yapılabilir. Göllerde yapılacak alabalık avcılığında ise kan kurdu, kemik kurdu, leş kurdu, sinek larvaları, canlı ya da cansız içsu ve deniz balıkları hariç, her türlü yapay, doğal ve mamul doğal yem kullanılabilir.”

Bu sene benim alabalık macerası suya düştü  Üzgün Üzgün Üzgün Üzgün
Suat KOYUN

DENTEX
Moderatör

Durumum:

« Yanıtla #10 : 20 Mart 2009, 17:15:24 »

evet ibrahim bey vermiş olduğum linkte düzenlemenin eklenmiş hali mevcuttur.
Suat KOYUN'in Imzasi
1982 istanbul
A Rh +
0555 556 80 17

Suat KOYUN

DENTEX
Moderatör

Durumum:

« Yanıtla #11 : 20 Mart 2009, 17:15:57 »

Eğer faydası olduysa ne mutlu şimdiden tüm dostlara rasgele....

Suat KOYUN'in Imzasi
1982 istanbul
A Rh +
0555 556 80 17

Suat KOYUN

DENTEX
Moderatör

Durumum:

« Yanıtla #12 : 20 Mart 2009, 17:19:32 »

bu şekilde bir düzenleme son 3 yıl içinde düşünce aşamasındaydı bu sene uygulamaya konuldu dünya genelinde olduğu gib bu sene de türkiye genelinde akarsularda uygulamaya geçiliyor, Suni yemle avlanma yapmadıysanız tavsiye edebileceğim gruplar mevcuttur bölgelere göre ayrılabilen bu ürünler sonuç olarak canlı yemden daha iyi performans vermektedir. Bu gruplarda detaylı bilgi için yakında dökümanları yayınlayacağım..

bilgilerinize,,
Suat KOYUN'in Imzasi
1982 istanbul
A Rh +
0555 556 80 17

Ethem Kaya

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #13 : 20 Mart 2009, 17:29:15 »

bu şekilde bir düzenleme son 3 yıl içinde düşünce aşamasındaydı bu sene uygulamaya konuldu dünya genelinde olduğu gib bu sene de türkiye genelinde akarsularda uygulamaya geçiliyor, Suni yemle avlanma yapmadıysanız tavsiye edebileceğim gruplar mevcuttur bölgelere göre ayrılabilen bu ürünler sonuç olarak canlı yemden daha iyi performans vermektedir. Bu gruplarda detaylı bilgi için yakında dökümanları yayınlayacağım..

bilgilerinize,,

Suat bey ilginize teşekkürler.....
Alabalık avını yaklaşık 6 yıldır hep aynı akarsuda yapmaktayım... Çeşitli yöntemler denedim nerdeye hepsini ama maalesef suni yemle (meps) iyi sonuçlar alamadım en iyi sonuç balığın doğal beslendiği yani akarsudaki mevcut bulunan böceklerle yapıldığı zaman mükemmel sonuçlar vermekte..... Eğer bu karar kalıcı olursa inanın bana Km mesafe katedip balık avlamak zevkli olmayacak.. Yaklaşıl olarak gazipaşa'dan 250 Km mesafe ..... o kadar yol gidip zevk alamzasan o işi yapmazsın Biliyorsunki avcılık bir zevk'tir durum böyle olunca ızdırap olacak  Üzgün Üzgün

Sakın yanlış anlamayın sitemlerim size değil
Mesela ben sirküleri incelememiştim. Ve yaban hayatından iç sularda avlanma belgesilini alırken de herhangi bir uyarıda bulunmadır.
Benim avlandığım bölge sürekli olarak yaban hayatınca kontrol edilen bir bölge hiçkimse ağla zıpkınla yada buna benzer yöntemlerle avlanamamakta... Ben yıllardır kara deniz ve iç sularda (sadece alabalık) avcılık yapmaktayım..... Sadece ve sadece her avımda o bölgede yaban hayatı gelir ve evraklarımı kontrol eder tutuğum balıkları inceler....
Suat KOYUN

DENTEX
Moderatör

Durumum:

« Yanıtla #14 : 20 Mart 2009, 17:37:13 »

bilgilerinize,,

Suat bey ilginize teşekkürler.....
Alabalık avını yaklaşık 6 yıldır hep aynı akarsuda yapmaktayım... Çeşitli yöntemler denedim nerdeye hepsini ama maalesef suni yemle (meps) iyi sonuçlar alamadım en iyi sonuç balığın doğal beslendiği yani akarsudaki mevcut bulunan böceklerle yapıldığı zaman mükemmel sonuçlar vermekte..... Eğer bu karar kalıcı olursa inanın bana Km mesafe katedip balık avlamak zevkli olmayacak.. Yaklaşıl olarak gazipaşa'dan 250 Km mesafe ..... o kadar yol gidip zevk alamzasan o işi yapmazsın Biliyorsunki avcılık bir zevk'tir durum böyle olunca ızdırap olacak  Üzgün Üzgün

Sakın yanlış anlamayın sitemlerim size değil
Mesela ben sirküleri incelememiştim. Ve yaban hayatından iç sularda avlanma belgesilini alırken de herhangi bir uyarıda bulunmadır.
Benim avlandığım bölge sürekli olarak yaban hayatınca kontrol edilen bir bölge hiçkimse ağla zıpkınla yada buna benzer yöntemlerle avlanamamakta... Ben yıllardır kara deniz ve iç sularda (sadece alabalık) avcılık yapmaktayım..... Sadece ve sadece her avımda o bölgede yaban hayatı gelir ve evraklarımı kontrol eder tutuğum balıkları inceler....

Ethem abi seni çok iyi anlıyorum şu anda kütahyadayım eskişehire doğru geçiyorum kısmetse pazartesi istanbulda olacağım bu konuyla ilgili seni memnum edeceğini umduğum özellikle böcek (bug) gruplarıyla ilgili ister ürün resmi isterseniz bilgileri yada tamamını ayrı bir bölüm altında yayınlamaya çalışacağım.

Suat KOYUN'in Imzasi
1982 istanbul
A Rh +
0555 556 80 17

Sayfa: [1] 2   
  Yazdır  

Avcininyeri.CoM Etiketler
EN SON DÜZENLENMİŞ HALİYLE SU ÜRÜNLERİ SİRKÜLERİ

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.10 | SMF © 2006-2008, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!
Bu Sayfa 0.12 Saniyede 34 Sorgu ile Oluşturuldu