|
|
 |
« Yanıtla #15 : 04 Şubat 2010, 22:20:21 » |
|
Arkadaşlar ben Horozun Tavuğunda leş yediğini gördüm?
|
|
|
|
|
|
ismail ÇIKRIKÇI 05326577460 Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
Avcininyeri.com
|
 |
« Yanıtla #15 : 04 Şubat 2010, 22:20:21 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cüneyt NOYAN
Avcı Üye

Kayıt tarihi 08 Ocak 2010, 23:59:28
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #16 : 05 Şubat 2010, 11:59:08 » |
|
dunyanın en vahsı hayvanalrından bırıdır.butun karga cınslerı alakarga ve ozellıkle saksaganda keklıgın bır nurmaralı dusmanı.yumurta dusmanı ve keklık yavrularını yakaldıgı yerde ogutuyor .bıtırıyor.vurmakta fayda var, ama leşçi oldugundan yenmesı dıınen de sakıncalı(haram)dır.
|
|
|
|
|
|
Cüneyt NOYAN 05325673256 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap 0rh(+)Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Yeter ki; aklını başkalarına kabul ettirmeye çalışmasın. Eflatun Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Ahmet Zorlu ŞENGÜL
Avcı Üye

Kayıt tarihi 04 Kasım 2008, 15:57:05
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #17 : 05 Şubat 2010, 20:51:12 » |
|
bizdede alafalak derler bu namuzsuza,,sesini bile duymaya tahammülüm yok fakat bende yiyenleri duydum,,afiyet olsun
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Rıdvan KOCATAŞ
Avcı Üye

Kayıt tarihi 31 Ağustos 2009, 06:45:30
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #18 : 05 Şubat 2010, 21:08:28 » |
|
Ben bir kaç defa yedim  Ama o zamanlar yenmesinin sakıncalı olduğunu bilmiyorduk. Bizim buralarda avı zordur. Kendisine yaklaştırmaz. Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi fişek denemek için ideal bir avdır. Ayrıca yerde pek gezinmediği için köpek eğitimi için özellikle Alman ırklarını bek, güme avları ve acemi köpeklere tüfeğin ne işe yaradığı eğitimleri ile aport eğitimleri için ideal bir avdır. Savunmuyorum ama İsmail abinin dediği gibi bende tavuğun fare yediğini, et yediğini, b.k karıştırdığını çok gördüm. Buralarda da alakarga, alakabak ve yerel tabirle alaaabak derler. Yenmemesi uygun.
|
|
|
|
|
|
Rıdvan KOCATAŞ 1980 ANTALYA - İkamet Keçiborlu / ISPARTA
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.drahthaarturkey.com Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Ahmet DİNLER
Yönetici
Avcı Üye

Kayıt tarihi 17 Eylül 2008, 20:52:45
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #19 : 05 Şubat 2010, 21:48:25 » |
|
Bu arada levreğin de en sevdiği yiyeceklerin başında gelir fareler.Bu sorun değil.Ama ben etini yemediğim bir kuşa asla ateş etmem.Leşçi de olsa, başka kuşların yuvalarını da dağıtsa.
|
|
|
|
|
|
Ahmet DİNLER Bergama 1979 0532 633 15 36 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapUploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapImageShack.us
|
|
|
Selcuk ARSLAN
Avcı Üye

Kayıt tarihi 17 Kasım 2009, 16:55:53
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!!
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #20 : 07 Şubat 2010, 22:18:20 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Erkan TONGUÇ
Avcı Üye

Kayıt tarihi 19 Ocak 2009, 16:26:35
Ferma hastası
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #21 : 08 Şubat 2010, 20:08:38 » |
|
tavukların da çöplüklerden ve her türlü dışkıdan beslendiğini görmüşsünüzdür çulluğunda solucan yediğini bilirsiniz
|
|
|
|
|
|
ErkanTONGUÇ 0533 372 71 10 SOMA/MANİSA Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[/URL] [/img]
|
|
|
İbrahim ÖZEL
Avcı Üye

Kayıt tarihi 08 Şubat 2010, 08:18:16
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #22 : 08 Şubat 2010, 20:21:14 » |
|
Bu kuş bencede yenmez ama köpeklerin aportunda kullananlarada çok şaşırdım. Çok saçma kaldıran bir kuştur. Canlı kalırsa alakabak köpekleri ısırır ve bırakmaz. Aport yapan köpeğide bozabilirsiniz bence aman dikkat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rıdvan KOCATAŞ
Avcı Üye

Kayıt tarihi 31 Ağustos 2009, 06:45:30
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #23 : 08 Şubat 2010, 22:17:16 » |
|
Bu kuş bencede yenmez ama köpeklerin aportunda kullananlarada çok şaşırdım. Çok saçma kaldıran bir kuştur. Canlı kalırsa alakabak köpekleri ısırır ve bırakmaz. Aport yapan köpeğide bozabilirsiniz bence aman dikkat.
Vala abicim ben drahthaarda sorun yaşamıyorum ama diğer ırklarla avlananlar dikkatli olsun derim. O zaman dediğiniz sıkıntı olabilir
|
|
|
|
|
|
Rıdvan KOCATAŞ 1980 ANTALYA - İkamet Keçiborlu / ISPARTA
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yapwww.drahthaarturkey.com Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Mücahid Enes YILMAZ
Avcı Üye

Kayıt tarihi 11 Mayıs 2009, 10:46:57
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #24 : 08 Şubat 2010, 23:03:00 » |
|
Biz seneler önce köyde kapan kurardık karabakkallara bir gün kapanları kontrole gittik 2 si çetikti birincisine soktum elimi karabakkal aldım kestim ikincisinede bi soktum elimi ne olduğunu anlayamadım elimde müthiş bi acı alakabakmış elimi bi ısırdı. nasıl attığımı bilemedim ogün bugündür kıl kaparım iğrenç ve kafa tırmalayıcıda sesleri var gördümmü affetmem lakin çok uyanık kuştur bu zamana kadarda hiç yemedim yememde .
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
Mücahid Enes YILMAZ
Avcı Üye

Kayıt tarihi 11 Mayıs 2009, 10:46:57
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #27 : 09 Şubat 2010, 13:39:53 » |
|
Ne pis bi kuşmuş ya bizleride birbirimize düşürdü.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Adil KARAKUS
Avcı Üye

Üye ID: 9
Kayıt tarihi 17 Eylül 2008, 22:53:51
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #28 : 09 Şubat 2010, 23:27:46 » |
|
Mersin bölgesinde alaabak derler,içanadoluda pek rastlamadım hatta gittiğim yerlerde hiçgörmedim,rivayete göre kekeme ve geç konuşan bebelere yedirirler sipariş üstüne bir kez vurmuştum,çocuğa yedirdiler çocuk sanırım dört yaş civarıydı konuşmamakta direniyordu fakat tesadüfmüdür nedir ki öyle olsa gerek bebe konuşmaya başladı :-) aslında sorgulama tekniğine yeni boyut gelebilir konuş yoksa yersin alaabakı... Edirneli bir avcı abim vardı oda Meşe kargası derdi... Malum karga familiasındandır zatı alileri,çok yaygaracı bir kuş olup etoburdur,ormanın ücretsiz temizlik görevlisi,vurulmamasında fayda var malum oda zincirin bir halkası
|
|
|
|
|
|
"İTE TAŞ ATMA,SAHİBİNE DEĞER" Adil KARAKUS 40YAŞ Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Bülent ERDEM
Yönetici
Avcı Üye

Kayıt tarihi 17 Eylül 2008, 21:53:32
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #29 : 09 Şubat 2010, 23:37:06 » |
|
çok yaygaracı bir kuş olduğu konusunda hemfikir olmuşken , çocuğu konuşturması tesadüf ötesi bir durum olmasın Sevgili Adil abi  Arkadaşlar , bütün görüşleri okudum ! konuyu açan olarak ufak bir hatırlatma yapmak istiyorum...kimseyi alakarga yı yiyor diye sorgulamıyoruz , tabiki yenebilir tabiki sevilebilir....bizimki birazda latife .. bir birimize düşürmekte ne alaka !!!
|
|
|
|
|
|
Bülent ERDEM-1977-ALANYA..0532 663 07 63 A rh + Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|