|
|
 |
« : 08 Temmuz 2009, 10:17:04 » |
|
Merhaba Dostlar.Bu sene işlerimin yoğunluğu sebebiyle ava gitmeye pek fırsatım olmuyor ama siz ne kadar isteseniz de o sizi bırakmıyor.Fırsat bulabildiğim bu gün güzel bir av günü oldu benim için.Müzisyen arkadaşlarım Ümit,Ozan ve Umut ta bu gün içerisinde bana eşlik ettiler.Onları plaja bırakıp bir süre oyalandıktan sonra akşam suyunu yoklamak üzere tekrar yola koyulup ekipten ayrıldım.Arkadaşların “balıksız dönme ne bulursan vur” uyarılarını pek kaale almadan suya girdim.İlk yatışımda bir çipura sürüsü geldi ve grubun en iri bireyini dizgiye geçirmiştim.Deniz dalgalı ve bulanıktı.Sinarit arıyordum ama içimden de sinarit yapmaz bugün diye geçiriyordum.15-20 metrelerde su üstünde dinlenirken altımda birden akya sürüsü belirdi ve hemen orta suya inip kapandım.İlk atışım boşa gitti ters pozisyonda gelen balığa zor bir atış yapmıştım ve niye böyle bir atış yaptım diye kendi kendime söyleniyordum.Bir süre sonra tekrar dibe inip bekledim ve sürü yine karşıma çıktı.Bu sefer güzel bir atışla balığı aldım.Ardından bir eşkinaya atış yaptım ve kısa sürede av bitmişti benim için.Artık oyalanma zamanı deyip daha önceden bildiğim orfozlara bir göz atayım dedim.Orfozları izlemek çok güzel, aslında izleyememek.Bölgeye gelen ticari zıpkıncılar için hepsini elimden geldiğince korkutup yuvasına kaçmaya zorluyorum.Ki artık bu bölgede orfozlara yaklaşmak neredeyse imkansız olmaya başladı bu da beni sevindiriyor.Orfozlara göz atarken bir kefal sürüsünün hızla büyük bir kayanın altına girdiğini fark ettim ve o kayanın üzerine yatıp beklemeye başladım daha birkaç saniye geçmedi ki hemen üzerimde bir akya sürüsü belirdi.Bu seferkiler 8-10 kg arası iri bireyler fakat bulunduğum kayanın derinliğine bir türlü inmiyorlardı tam aksine su üstüne çıkıyorlardı.Su üzerine doğru yöneldiğimde bu onları son görüşüm oldu.Avın sonlarına doğru güneşin batışına yakın sinarit kayalığımı bir yoklayıp artık sudan çıkmayı planlıyordum.Dalış esnasında palaz da olsa sinarit göremediğim için pek umutlu değildim açıkçası.Ancak bölgeye geldiğimde koca sırt kendini yukarıdan göstermişti.İki büyük kayanın ortasında bir gölgeliğe yattım ve beklemeye başladım.Koca sırt karşıdan belirmişti ve geri sayım başladı.Üzerime gelirken bir anda yön değiştirdi eyvah dedim çünkü tüfeğimi geri çekemeyeceğim bir pozisyonda olmamdan ötürü kayanın üzerinden atlatmam gerekiyordu ki bu da büyük bir ihtimalle sinaritin kaçması demek.İlk kıyıladıklarında çok temkinli yaklaşıyorlar.Ki neticede de böyle oldu.Dizgide bana yetecek kadar balığın olması sebebiyle onu krallığında rahat bırakıp sudan çıktım. Başka bir av hikayesinde tekrar görüşmek üzere hoşçakalın.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Avcininyeri.com
|
 |
« : 08 Temmuz 2009, 10:17:04 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2009, 10:24:03 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 08 Temmuz 2009, 10:35:28 » |
|
Alpay Allah bereket versin bu bana yeter dedinmi her zaman nasibin denk gelir. İnan anlatırken bende kendimi derede hissettim aynı heyecanı yaşadım. Paylaşım için teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
ismail ÇIKRIKÇI 05326577460 Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Nihat BALTACI
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #3 : 08 Temmuz 2009, 10:42:40 » |
|
alpay hocam güzel bir av olmuş...rastgele.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
h.ibrahim uysal
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #4 : 08 Temmuz 2009, 10:48:33 » |
|
Hocam,avın güzelliği de hırsın bittiği yerde başlıyor sanırım..Avınız daim olsun,teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ergin AĞAOĞLU
Avcı Üye

Kayıt tarihi 24 Kasım 2008, 10:02:39
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Temmuz 2009, 10:49:51 » |
|
|
|
|
|
|
|
!!!!SÖZ KONUSU POİNTER İSE GERİSİ TEFERUATTIR!!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap[/URL] [/img]
|
|
|
İsmail TALAY
Avcı Üye

Kayıt tarihi 17 Eylül 2008, 17:52:17
İtler İstedi Diye Atlar Ölmez
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Temmuz 2009, 10:53:11 » |
|
alpay hocam , bereketli ve atraksiyonu bol bir av olmuş , akyalar , çipura sürüleri , kefaller , sinarit ... daha ne istenir ki deniz ana dan . tebrikler
|
|
|
|
|
|
'' İTLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ'' ''KAZANMAK İÇİN BİR ÖMÜR LAZIM, KAYBET İÇİN İSE BİR ANLIK GAFLET YETER'' İsmail TALAY - 1975 BALIKESİR Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap işte bingo!!! Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Okay ÇAĞLAR
Avcı Üye

Kayıt tarihi 19 Eylül 2008, 12:59:47
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Temmuz 2009, 11:17:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
ibrahimakkaya
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #9 : 08 Temmuz 2009, 13:22:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ethem Kaya
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #10 : 08 Temmuz 2009, 14:06:09 » |
|
Akıcı bir anlatım ve güzel bir av tebrikler.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet DİNLER
Yönetici
Avcı Üye

Kayıt tarihi 17 Eylül 2008, 20:52:45
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #11 : 08 Temmuz 2009, 14:06:52 » |
|
|
|
|
|
|
|
Ahmet DİNLER Bergama 1979 0532 633 15 36 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapUploaded with Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapImageShack.us
|
|
|
Ahmet EKEN
Avcı Üye

Kayıt tarihi 31 Mayıs 2009, 14:51:25
pars
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #12 : 08 Temmuz 2009, 14:38:09 » |
|
alpay hocam güzel bir av olmuş...rastgele.
|
|
|
|
|
|
ahmet eken kırkağaç/manisa 20.01.1980Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
Ziya ÇOBANOĞULLARI
Genel Moderator
Avcı Üye

Kayıt tarihi 10 Haziran 2009, 21:08:57
Avın Başı Rasgele Sonu Nasiptir.
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #14 : 08 Temmuz 2009, 19:57:26 » |
|
Alpay teşekkürler çok güzel anlatmışsın eline yüreğine sağlık,palana kuvvet,gözüne fer,dizine derman. Zıpkınına isabet dilerim  Yanına iyi bir makina al cepten iyi çıkmamış fotolar, dost acı söyler 
Haaa bu arada Pitane dediğin ne olaki ? 
Rasgele ..
|
|
|
|
|
|
Ziya ÇOBANOĞULLARI A rh + 1972 Bergama/İZMİR İkamet Çandarlı 0532 4623322 Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|