|
|
|
Avcininyeri.com
|
 |
« Yanıtla #15 : 08 Temmuz 2009, 20:04:48 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 08 Temmuz 2009, 20:39:52 » |
|
Mesajlarınızın için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 08 Temmuz 2009, 20:47:38 » |
|
Ahmet hocam benim makinayla çektim bunları ama neden böyle çıktı anlamış değilim.Flaşı kapalı tuttum belkide ondandır.Günbatımında flaşı açtığım zaman ben ve balıklar parlıyoruz ama arka fon karanlık çıkıyor.Gece dalışı zannetmesinler diye bu şekilde çekiyorum.Ben sabah suyunu sevmem sen bilirsin,günbatımında da foto çekmek zor oluyor ne yapıcam bilmiyorum valla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 08 Temmuz 2009, 20:51:50 » |
|
Ziya abi inceliğin için ben teşekkür ederim.Pitane yi sen biliyorsun,herkesin bilmesine gerek yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 08 Temmuz 2009, 20:57:25 » |
|
Gel de bigün dalalım Pitanea'de Pitanea'da artık pitane kalmadı  Gel korkma damızlık olarak esir almazlar seni ben varım vermem seni
|
|
|
|
|
|
Ziya ÇOBANOĞULLARI A rh + 1972 Bergama/İZMİR İkamet Çandarlı 0532 4623322 Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
Cihan ŞEN
Avcı Üye

Kayıt tarihi 07 Kasım 2008, 15:11:17
Kınalı Kekliğim uç uçabildiğin kadar
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #20 : 08 Temmuz 2009, 23:30:13 » |
|
Maşallah avınız daim olsun akıcı ve sürükleyici bir anlatım olmuş dalmayı beceremesemde kendimi oradaymış gibi hissettim teşekkürler elinize sağlık
|
|
|
|
|
|
Alaşehir'li AvcıResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
HAMZAKAYA
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #22 : 09 Temmuz 2009, 09:11:32 » |
|
Nefesinize sağlık.Gerçekten güzel bir paylaşım olmuş.Avlarınızın en kötüsü böyle olması dileğiyle..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Adnan GÖKSÜN
Avcı Üye

Kayıt tarihi 12 Haziran 2009, 15:09:48
AV:Avın eceli ile avcının nasibidir.
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #23 : 09 Temmuz 2009, 12:13:07 » |
|
Alpay Hocam,bereketli bir av olmuş,Nefesine sağlık.
Anlatım çok iyi, insan okurken yaşıyormuş gibi oluyor. Sağol.
|
|
|
|
|
|
Adnan GÖKSÜN<br />1964 Bergama İZMİR<br />0535 3315350<br />AVCI:Aynı zamanda av hayvanını koruyandır.<br />Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
Alpay ZİYANSIZ
|
 |
« Yanıtla #24 : 09 Temmuz 2009, 13:03:37 » |
|
|
|
|
|
|
|
O.Alpay ZİYANSIZ/Pitane !!!SU ALTI AVCISI!!! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
Alpay ZİYANSIZ
|
 |
« Yanıtla #25 : 09 Temmuz 2009, 13:11:19 » |
|
Arkadaşlar değerli yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.
Bülentçim bu sene fazla ava gitme fırsatım olmadı bundan sonra daha çok vaktim olacak sanırım.
|
|
|
|
|
|
O.Alpay ZİYANSIZ/Pitane !!!SU ALTI AVCISI!!! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş YapResimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
|
Fatih DEMİRCAN
Avcı Üye

Kayıt tarihi 30 Eylül 2008, 12:09:36
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #27 : 10 Temmuz 2009, 11:49:47 » |
|
alpay zıpkıncı sitesinden de takip ettiğim kadarıyla bu yaz denizlerimiz bereketli kimse boş çıkmıyor nasipse bende bu gün gideceğim kazadan sonra ilk girişim olacak biraz tedirginim doğrusu
|
|
|
|
|
|
Fatih DEMİRCAN 0Rh+ 0533 255 54 64/balıkesir Resimlerin Görüntülenmesine İzin Verilmiyor Resimleri Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
|
|
|
|
Alpay ZİYANSIZ
|
 |
« Yanıtla #28 : 10 Temmuz 2009, 12:32:36 » |
|
alpay zıpkıncı sitesinden de takip ettiğim kadarıyla bu yaz denizlerimiz bereketli kimse boş çıkmıyor nasipse bende bu gün gideceğim kazadan sonra ilk girişim olacak biraz tedirginim doğrusu
Ben kaza olayını duymamıştım kardeşim geçmiş olsun.İnşallah önemli bir şey yoktur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mehmet Tevfik DOĞAN
Ziyaretçi
Durumum:
|
 |
« Yanıtla #29 : 11 Temmuz 2009, 10:44:19 » |
|
Hocam,avın güzelliği de hırsın bittiği yerde başlıyor sanırım..Avınız daim olsun,teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|